Ολική ανατροπή σκηνικού στις Περιφερειακές εκλογές-Μεγάλος νικητής ο Θόδωρος Γαλιατσάτος

Κανείς δεν περίμενε τα όσα διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ στις Περιφερειακές Εκλογές με τον επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α. Θόδωρο Γαλιατσάτο να κάνει την μεγάλη ανατροπή, και να πλασάρεται πρώτος σε σχέση με τον νυν Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπύρο Σπύρου, με μεγάλη διαφορά που άγγιξε το 60% .

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το αποτέλεσμα ήταν αναμενώμενο καθώς ο κόσμος της περιφέρειας και ιδιαίτερα το νησί μας δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από τον κ. Σπύρου και γενικά υπήρχε μία έντονη δυσφορία, η οποία όπως φάνηκε εκφράστηκε στην κάλπη όταν το δίλλημα ήταν πλέον ανάμεσα στην διατήρηση της ίδια κατάστασης ή αλλαγή. Αυτό που δεν ήταν αναμενώμενο ήταν η μεγάλη διαφορά ψήφων υπερ του κ. Γαλιατσάτου με τους υποψηφίους της Νέα Ιόνιος Πολιτεία να μην μπορούν να το πιστέψουν.

Αμέσως μετά την προφανή νίκη του κ. Γαλιατσάτου, ο νέος αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας έκανε δηλώσεις τονίζοντας το γεγονός ότι θα συνεχίσει να κάνει αυτό που έκανε πάντα, δουλειά και μόνο δουλειά για το καλό των νησιών μας.

Ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής ευχαρίστησε όλους όσους των στήριξαν τα χρόνια της θητείας του και συνεχάρη τον νέο αντικαταστάτη του.

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Κουρή

SONY DSC

SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις