Σωτήρης Κουρής: Απάντηση σε Διονύση Γεωργάτο

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Κύριε Γεωργάτε, ακόμη και στον ύστατο πολιτικό σας ρόγχο, αναλώνεστε σε λιβελλους και μύδρους. Πολύ κρίμα. Συνήθως στα τελευταία, οι άνθρωποι γαληνεύουν, ηρεμούν, αποζητούν και αναγνωρίζουν την αλήθεια.

Λυπάμαι που ακόμη και τώρα τα δικά σας, λάθη, τις δικές κωλυσιεργίες και προσκόμματα τα χρεώνετε, σε μας. Λυπάμαι που κατηγορείτε αβίαστα όσους είδαν και αποκάλυψαν όσα εσείς αγνοούσατε ή συντηρούσατε. Λυπάμαι που δεν διαθέτετε το μεγαλείο, να παραδεχτείτε την αλήθεια, να αναγνωρίσετε τα σφάλματα του παρελθόντος, να εργαστείτε με σύνεση και συνεργατικότητα πλάι σε αυτούς που με διαφάνεια, ανεξαρτήτως μικροπολιτικών συμφερόντων εργάστηκαν για το καλό τούτου του τόπου.

Πολύ κρίμα κ Γεωργάτε, ειλικρινά θλίβομαι.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις