Συλλήψεις ημεδαπού και αλλοδαπού για κλοπή μοτοσυκλέτας και παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθησαν ημεδαπός και υπήκοος Αλβανίας στην Κεφαλονιά για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της κλοπής δίκυκλης μοτοσυκλέτας, της παράνομης οπλοκατοχής και της παράνομης απασχόλησης και παραμονής στην χώρα.
Αναζητείται ένας ακόμη 31χρονος μη νόμιμος αλλοδαπός, ο οποίος απασχολούνταν παράνομα στην επιχείρηση του ημεδαπού.
Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια και μια κλεμμένη δίκυκλη μοτοσυκλέτα, η οποία επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της
Συνελήφθησαν χθες (23.05.2014), το πρωί στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Ιονίων Νήσων, ένας 46χρονος ημεδαπός και ένας 23χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, ενώ αναζητείται ακόμη ένας 31χρονος αλλοδαπός, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της κλοπής δίκυκλης μοτοσυκλέτας, της παράνομης οπλοκατοχής, της παράνομης παραμονής στην χώρα καθώς και απασχόλησης μη νόμιμου αλλοδαπού.
Από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου που πραγματοποίησε την έρευνα σχηματίσθηκε πλημμεληματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος του 46χρονου ημεδαπού ιδιοκτήτη κτηνοτροφικής μονάδας στην Κεφαλονιά και των δύο αλλοδαπών Αλβανικής καταγωγής , καθώς όπως διαπιστώθηκε ο 46χρονος απασχολούσε στην επιχείρηση του παράνομα τους δύο μη νόμιμους αλλοδαπούς Αλβανικής καταγωγής.
Κατά την διάρκεια της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην επιχείρηση του 46χρονου, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ένας εκ των δύο μη νόμιμων αλλοδαπών, ο 23χρονος, ενώ εξακολουθεί να αναζητείται ο 31χρονος ομοεθνής του.
Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε στην επιχείρηση του 46χρονου και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο για την κατοχή του οποίου στερούνταν νόμιμη άδεια, καθώς επίσης και μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή από τον ιδιοκτήτη της, η οποία και του επιστράφηκε.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις