Προχωράει η συνεργασία με την Turkish Airlines-Άλλο ένα σημαντικό βήμα για την Κεφαλονιά

Επισκέφθηκαν το πρωϊ το Δημαρχείο οι εκπρόσωποι των Τουρκικών Αερογραμμών, Turkish Airlines, συγκεκριμένα η Γενική Διευθύντρια Ελλάδος, κα Gulay Ozturk και η υπεύθυνη του Τμήματος Κρατήσεων και Πωλήσεων κα Μαρία Χατζηιωάννου.

Μαζί τους παραβρέθηκε και ο τουριστικός πράκτορας Σπύρος Κατσούρης που είναι υπεύθυνος για την οργάνωση της όλης επίσκεψης στο νησί μας, οι εκπρόσωποι της Turkish Airlines, είχαν μία ολιγόλεπτη συνομιμιλία με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού, Ευάγγελο Κεκάτο, ο οποίος αναφέρθηκε στην αύξηση της τουριστικής κίνησης και για φέτος το καλοκαίρι αλλά και το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για μία ουσιαστική και ωφέλιμη συνεργασία και των δύο πλευρών που θα αποφέρει τα μέγιστα στην οικονομία της Κεφαλονιάς.

Μόνο οφέλη μπορούμε να έχουμε από μία τέτοια σημαντική συνεργασία καθώς η Κεφαλονιά θα προστεθεί στην μεγάλη λίστα των διεθνών προορισμών και να γίνει πόλος έλξης για εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων, Γεράσιμος Τιμοθεάτος.

Η Διευθύντρια των Αερογραμμών κα Ozturk μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κεφαλονιά, αν και δεν είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί κάποιο μέρος, οι πρώτες εντυπώσεις που αποκόμισε από το νησί μας ήταν πολύ θετικές, έκανε αναφορά στο μοναδικό κώλυμμα που υπάρχει για να προχωρήσει η συνεργασία και αφορά την έκδοση βίζας, με τον νυν Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση να τονίζει ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να λυθεί αυτό το πρόβλημα και να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά και να ξεκινήσουν οι απευθείας πτήσεις με Κωνσταντινούπολη.

Μαζί τους έχουν έρθει και δύο παρουσιαστές από ένα κανάλι της τουρκικής τηλεόρασης,  οι οποίοι παρουσιάζουν μία πολύ δημοφιλή εκπομπή στην Τουρκία, θα τραβήξουν πλάνα από διάφορα μέρη του νησιού μας, παραλίες, αξιοθέατα, μνημεία τα οποία θα προβάλουν στην εκπομπή τους. Για το λόγο αυτό είχαν ήδη δρομολογηθεί ξεναγήσεις σε Άσσο και Φισκάρδο, βαρκάδα στον Μύρτο, Μελισσάνη, Δρογκαράτη και εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως τζιπ Σαφάρι στον Αίνο για να δουν τα άλογα και πολλά άλλα.

Τι απάντησε ο κ. Κατσούρης για τις εντυπώσεις της κα Ozturk

Δήλωση του κ. Γεράσιμου Τιμοθεάτου για τη συνεργασία με τις τουρκικές αερογραμμές

Τι είπε η κα Χατζηιωάννου για το κανάλι της τηλεόρασης που έχει έρθει μαζί τους για να προβάλει την Κεφαλονιά

Ακούστε τη συνομιλία του κ. Κεκάτου και των εκπροσώπων των τουρκικών αερογραμμών

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις