ΕΑΣ: Απάντηση στην ψευτιά και στην κοροϊδία  

Για άλλη μια φορά ο κ. Κουρής, ως συνηθίζει, προσπαθεί με θράσος και μόνο στα λόγια να διαστρεβλώσει την αλήθεια και την πραγματικότητα στα θέματα του παράνομου Σφαγείου και όχι μόνο.

Όμως, τα γραπτά ντοκουμέντα που κατέχει ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός Κεφαλονιάς & Ιθάκης, ιδιαίτερα για τον προϋπολογισμό του Σφαγείου και τα οποία είναι ανά πάσα στιγμή προσιτά σε οποιονδήποτε, τον διαψεύδουν παντελώς.

Τρία χρόνια απραξίας και κοροϊδίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στα νησιά μας δεν κρύβονται.

Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός δεν ακολουθεί τον κ. Κουρή στο παραλήρημα των όποιων συκοφαντιών του που αποσκοπεί να κρατηθεί μόνο και μόνο στην καρέκλα της εξουσίας. Συνεχίζουμε ακάθεκτα το έργο της στήριξης του Κεφαλλονίτη και Θιακού ΑγρόΚτηνοτρόφου, Μελισσοκόμου και Αμπελουργού που μας εμπιστεύεται.

Για το Δ.Σ. του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Ανδρέας   Π.  Καλαφάτης,  Πρόεδρος   Δ.Σ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις