Δήλωση του Σταύρου Τραυλού

Αγαπητοί συμπολίτες,

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με την ψήφο σας την προηγούμενη Κυριακή μας τιμήσατε και μας δώσατε την πρόκριση στον δεύτερο γύρο και να συγχαρώ όλες τις παρατάξεις για το πολύ καλό και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα.
Αύριο θα κριθεί το μέλλον της Κεφαλονιάς για τα επόμενα πέντε χρόνια. Αύριο οι Κεφαλλονίτες καλούνται να εκλέξουν την νέα δημοτική αρχή και να επιλέξουν μεταξύ δύο συνδυασμών με τα παρακάτω χαρακτηριστικά :
Ο μεν συνδυασμός της Ισχυρής Κεφαλονιάς (κος Παρίσης) με συγκεντρωτικό-αρχηγικό μοντέλο,«ενός ανδρός αρχή», χωρίς πρόγραμμα και συγκεκριμένους στόχους, με άπειρες υποσχέσεις σε όλους για όλα (ΜΟΝΟ χτες αρκετά διαφορετικά άτομα έμαθαν ότι τους έχουν υποσχεθεί την ΙΔΙΑ θέση !!!!) και με τους υπόλοιπους να χορεύουν στο ρυθμό που θα τους επιβάλει ο ένας!
Επειδή αυτό δεν αφήνει περιθώρια πρωτοβουλιών και δημιουργίας στους υφιστάμενους του «ενός», που πιθανώς έχουν και την όρεξη και τις ικανότητες, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έρθει η απογοήτευση, οι αποχωρήσεις, οι αντεγκλήσεις και όλα όσα ζήσαμε και την προηγούμενη τριετία.
Τελικά ποιος θα είναι ο μοναδικός χαμένος ?
Η Κεφαλονιά !
Ο δε συνδυασμός της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς (κος Μιχαλάτος) με ομαδικό μοντέλο, με ηγετική ομάδα άξιων και σοβαρών ανθρώπων με σκοπό να ανοίξουν το παιχνίδι και να συνεργαστούν μαζί με όποιον άλλο άξιο και ικανό συμπολίτη ανεξαρτήτως κόμματος και δημοτικής παράταξης για το κοινό καλό. Η άσκηση διοίκησης σε ένα δήμο , ειδικά του μεγέθους της Κεφαλονιάς, δεν θα επιτύχει σε καμία περίπτωση αν δεν γίνει ομαδικά!
Το ζήσαμε , το διαπιστώσαμε !
Αν τα τοπικά συμβούλια δεν αποκτήσουν πραγματικές αρμοδιότητες το παιχνίδι είναι χαμένο!
Αν δεν εκμεταλλευτούμε ΟΛΑ τα φωτεινά μυαλά των Κεφαλλονιτών, εντός και εκτός νησιού προς όφελος της κοινωνίας μας τότε είναι σαν να πετάμε στα άχρηστα το ισχυρότερο όπλο μας : Το Κεφαλλονίτικο πνεύμα !
Φίλες και φίλοι,
Για εμένα το κρίσιμο δεν είναι αν θα κερδίσουμε ή όχι τις εκλογές !
Για εμένα το κρίσιμο είναι, εφόσον κερδίσουμε, τι τελικά θα γράψει η ιστορία για την θητεία μας! Ο καθένας έχει τις προτεραιότητες του !
Σας καλώ αύριο να επιλέξτε τις προτεραιότητες που μας ταιριάζουν σαν υπερήφανοι Κεφαλλονίτες !
Σας καλώ να δώσετε με την ψήφο σας τη δυνατότητα στην Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου!

Σταύρος Τραυλός
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις