Αστραπιαία η αντίδραση του κρατικού μηχανισμού και στην Λήμνο

Όπως και στην Κεφαλονία έτσι και στη Λήμνο αστραπιαία ήταν η αντίδραση του κρατικού μηχανισμού για να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη στους πληγέντες του καταστροφικού σεισμού που σημειώθηκε το πρωί.

Ήδη με εντολή του Αντώνη Σαμαρά στη Λήμνο έχουν μεταβεί ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλο Γεωργιάδη. Μαζί τους και Ανώτεροι Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής και του Στράτου.

Aπό την πρώτη στιγμή που έγινε αισθητή η ισχυρή σεισμική δόνηση στο Βόρειο Αιγαίο, o Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή τόσο με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Αντώνη Χατζηδιαμαντή ο οποίος τον ενημερώνει τσυνεχώς για την κατάσταση που επικρατεί.
Ο Πρωθυπουργός αναμένεται εντός των ημερών να μεταβεί στη Λήμνο, όπως είχε πράξει και στις καταστροφές της Κεφαλονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής προέρχεται από αντίθετο πολιτικό χώρο της κυβέρνησης (ΣΥΡΙΖΑ) κάτι που όμως ο Πρωθυπουργός δεν λαμβάνει υπόψη του όταν πρόκειται για τις ανάγκες των πολιτών.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις