ΑΝ.Α.Σ.Α. στις περιφερειακές εκλογές με προοδευτικό πρόγραμμα διοίκησης στα Ιόνια νησιά

Στις εκλογές της Κυριακής πρέπει να εκφραστεί η οργή των πολιτών για όλα αυτά τα χρόνια της μνημονιακής ισοπέδωσης της κοινωνίας, της ανυπαρξίας προοπτικών για τους νέους, της γιγάντωσης της ανεργίας. Για τα χαμένα όνειρα μιας ολόκληρης γενιάς. Αν τους επιβραβεύσουμε τώρα θα επανέλθουν δριμύτεροι αμέσως μετά τις εκλογές, με περισσότερα μνημόνια (ακόμα και αν δεν τα ονομάσουν έτσι), μεσοπρόθεσμα, φόρους, απουσία αναπτυξιακών δράσεων.

Αυτή η εκλογική αναμέτρηση είναι πολύ κρίσιμη. Η λύση βρίσκεται στην ενδυνάμωση των κινημάτων, στην αντίσταση, στη διαμόρφωση ενός ριζοσπαστικού και προοδευτικού προγράμματος διεξόδου από την κρίση και στον καθορισμό των όρων για τη δημιουργία μιας άλλης πολιτικής και κοινωνίας.

Επομένως, ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτούς είναι:
ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, δύναμη ανατροπής στην Ελλάδα- μήνυμα στην Ευρώπη.

ΑΝ.Α.Σ.Α. στις περιφερειακές εκλογές με προοδευτικό πρόγραμμα διοίκησης στα Ιόνια νησιά.

Γιώργος Ματαράγκας
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις