Ο Σωτήρης Κουρής απαντά σε Διονύση Γεωργάτο και ΕΑΣ

« Απάντηση στον κ. Γεωργάτο Διονύσιο»

Αγαπητέ κ. Γεωργάτε,

«χαιρόμαστε ιδιαίτερα» για την άριστη συνεργασία και την παραγωγή έργου στην δική σας διαχείριση της τετραετίας 2007-2010, που εσείς είσαστε ο επικεφαλής Νομάρχης και Αντινομάρχης ο κος Θ. Γαλιατσάτος.
Αν θυμόμαστε καλά, τότε δεν ήταν το «πάμε στοίχημα», τότε δεν ήταν το «σκάνδαλο του ΙΚΑ» που μείωσαν κατά 1,5 εκ. € περίπου τα ταμεία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης;
Αυτή την αξιοπρέπεια, ήθος, εντιμότητα, διαφάνεια, πρεσβεύατε και θέλετε να συνεχίσετε;
Εσείς δεν είσαστε που ονομάζατε “ονειρώξεις” την πρόταση του σημερινού Αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Κουρή στο Περιφερειακό Συμβούλιο για έλεγχο των ταμείων της τ. Νομαρχίας.
Όπως φαίνεται ονειρεύεστε “τις παλιές καλές εποχές”.
Ελπίζουμε οι συμπολίτες μας να μην σας δώσουν τέτοια ευκαιρία.

 

Απάντηση σε ανακοίνωση της ΕΑΣ

Ύπουλα και υπογείως, ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός (ΕΑΣ) προέκταση της ΑΝΑΣΑ, σε μία άνευ ηθικής έσχατη προεκλογική προσπάθεια, σε μία αναίσχυντη ψηφοθηρία υπόσχεται αφειδώς σε αγρότες και κτηνοτρόφους δάνεια και εξυπηρετήσεις.
Όλοι γνωρίζουν ότι οι κύριοι της ΕΑΣ, ευρίσκονται υπόλογοι στην δικαιοσύνη και στα ελεγκτικά όργανα του Υπουργείου.
Θεωρείτε ηθικό, να χρησιμοποιείτε τον ΕΑΣ σαν προεκλογικό κέντρο της ΑΝΑΣΑ; Θεωρείτε έντιμο να ξεγελάτε τους αγρότες και κτηνοτρόφους, πουλώντας ανέφικτες εκδουλεύσεις, εκβιάζοντας την επιλογή τους με φρούδες ελπίδες και υποσχέσεις; Είναι δίκαιο πολλών δε ανθρώπινο, να παίζετε με τον πόνο αυτών των ανθρώπων του μόχθου και της βιοπάλης;
Όμως ο λαός δεν ξεγελιέται, δεν καταντά υποχείριο, όλων αυτών που σαν εσάς, στο βωμό μιας καρέκλας εξουσίας, θυσιάζουν αξίες όπως η ειλικρίνεια και ο σεβασμός στην σκέψη και την κρίση των πολιτών. Όλων αυτών που έμμεσα και πλαγίως καταργούν αβίαστα το δικαίωμα της ελευθερίας, με «δεσμεύσεις» που προϋποθέτουν στρατευμένες επιλογές υποψηφίων και συνδυασμών.
Ο λαός σας γνωρίζει πολύ καλά. Γνωρίζει ότι είσαστε κτηνοτρόφοι χωρίς ζωντανά και αγρότες χωρίς καλλιέργειες. Γνωρίζει πως ζείτε χρόνια τώρα εις βάρος τους, ως καφενόβιοι και λαοπλάνοι.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις