Μιά αγκαλιά το Ληξούρι για τον Αλέξανδρο Παρίση

Μιά αγκαλιά ήταν για τον υποψήφιο Δήμαρχο ΑΛέξανδρο Παρίση το Ληξούρι, η αγάπη του κόσμου που είχε γεμίσει την κεντρική πλατεία, προς το πρόσωπο του υποψήφιου Δημάρχου ήταν έκδηλη.

Ο κόσμος τον υποδέχτηκε θερμά, τον αγκάλιασε και δεν σταμάτησε να χειροκροτεί καθόλη τη διάρκεια της ομιλίας του. Στην προεκλογική του ομιλία ο κ. Παρίσης  τόνισε την αναγκαιότητα της στήριξης στο πρόσωπό του για άλλη μία φορά, για να μπορέσει να συνεχίσει το πολύ σπουδαίο έργο που ξεκίνησε τα τρία τελευταία χρόνια, για το καλό της Κεφαλονιάς.

Η πολύ καλή δουλειά που έγινε και γίνεται από τη Δημοτική Αρχή, φαίνεται ξεκάθαρα στην καθημερινότητα των συμπολιτών, με την εικόνα της Κεφαλονιάς να έχει αλλάξει προς το καλύτερο, με τον τουρισμό να παρουσιάζει αύξηση, με την Κεφαλονιά να κατακτά διεθνής διακρίσεις, με έργα υποδομής που θα τονώσουν και θα αναβαθμίσουν την οικονομία του νησιού μας, όπως η σύμβαση του Γηροκομείου, αλλά και πολλά έργα που θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα.

lix11 lix21 lix81 lix101 lix111 lix121 lix1

__________ 11 __________ 21
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις