Στο μηχανογραφικό του 2014 το νέο τμήμα του ΤΕΙ στο Αργοστόλι!

Αναρτήθηκε το μηχανογραφικό δελτίο των πανελλαδικών εξετάσεων του 2014 στο οποίο φέτος περιλαμβάνεται και το νέο τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Έτσι πραγματοποιήθηκε τελικά και το τελευταίο βήμα για την επαναλειτουργία του ΤΕΙ Δημοσίων Σχέσεων με νέα ονομασία από το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος, μετά την σημερινή δημοσίευση του φετινού Μηχανογραφικού Δελτίου και την καθοριστική ψήφιση της τροπολογίας στις αρχές Μαΐου του Υπουργού Παιδείας, κλείνοντας με απόλυτη επιτυχία τις προσπάθειες για την επαναλειτουργία του τμήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος είναι το μοναδικό νέο τμήμα που εντάσσεται στο μηχανογραφικό δελτίο!

Οι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν ή/και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό δελτίο που τους ενδιαφέρει και συγκεκριμένα ή το μηχανογραφικό δελτίο των ΓΕΛ & ΕΠΑΛ-Β΄ ή το μηχανογραφικό δελτίο των ΕΠΑΛ-Α΄.

Μετά τις 15 Ιουνίου και κατόπιν νέας ενημέρωσης, όλοι οι υποψήφιοι θα προσέλθουν στα Λύκειά τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), ώστε να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα μας, για την ψήφιση της τροπολογίας που άνοιξε το δρόμο για την επαναλειτουργία του τμήματος του ΤΕΙ…
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις