“Διενέργεια Άσκησης ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2014”

1. Σας γνωστοποιούμε ότι στα πλαίσια εκπαίδευσης των υπαλλήλων αλλά και της αρτιότερης συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων την Τρίτη 27-05-2014 & Ω/ 09:00΄ θα διεξαχθεί άσκηση δασικής πυρκαγιάς, μεγάλης έκτασης, με την κωδική ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2014», με αντιμετώπιση ως πραγματικό συμβάν και θα ακολουθηθούν όλα τα επιχειρησιακά σχέδια μιας δασικής πυρκαγιάς που διαχειρίζεται το Πυροσβεστικό Σώμα, ξεκινώντας από την αναγγελία της πυρκαγιάς, την άμεση κινητοποίηση των Πυροσβεστικών οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ή των Πυροσβεστικών Κλιμακίων, στην δικαιοδοσία της οποίας ανήκει η επιλεγείσα περιοχή που θα λάβει χώρα η πυρκαγιά, η κλιμάκωση της αποστολής περισσοτέρων πυροσβεστικών οχημάτων, αποστολή πεζοπόρων τμημάτων, συνδρομή υδροφόρων οχημάτων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κεφαλονιάς καθώς και όποια άλλη ενέργεια αποφασιστεί από τον συντονιστή της πυρκαγιάς για την επιτυχέστερη αντιμετώπιση του συμβάντος.

2. Ο επιλεχθέν τόπος διεξαγωγής της προαναφερόμενης άσκησης είναι η επί του συνόλου έκταση του περιαστικού άλσους Αργοστολίου του Δήμου Κεφαλονιάς ενώ σημείο συνάντησης των συνδέσμων των εμπλεκομένων φορέων έχει καθοριστεί ο χώρος του μνημείου Ιταλών, εντός του περιαστικού άλσους.

Ο Διοικητής

(τ.σ.υ.)

Μιλτιάδης Σ. Τετενές

Πύραρχος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις