Γεράσιμος Γιακουμάτος: “Εμείς βγάλαμε αυτό το χάλι, τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά”

Στην Κεφαλονιά βρέθηκε χθες ο πρώην υπουργός, και βουλευτής συμπατριώτης μας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, ένας άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα και δυναμικό χαρακτήρα, όπως αρμόζει άλλωστε σε Κεφαλονίτη, αργά το απόγευμα μίλησε στο ξενοδοχείο Αίνος σε στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

Μαζί με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Βαγγέλη Λουκέρη έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα για τη δεύτερη Κυριακή και ειδικότερα για την σπουδαιότητα των ευρωεκλογών, για την σταθερότητα της χώρας, τώρα που άρχισε να κάνει δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα πίσω στις αγορές και να αποκτά ξανά την εκτίμηση και το σεβασμό των Ευρωπαίων εταίρων μας.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο πρώην υφυπουργός Πέτρος Αλεβιζάτος, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, πολλοί Ελληνοαμερικάνοι επιχειρηματίες όπως ο Νίκος Σκλαβούνος και ο κ. Λυμπεράτος, το παρών επίσης έδωσε και ο κ. Μεσσάρης.

Την ομιλία άνοιξε ο κ. Λουκέρης που έδωσε το στίγμα της συζήτησης τονίζοντας: “Δυστυχώς τα ψέματα τελείωσαν, οι Ευρωεκλογές τις 25ης Μαϊου είναι κρίσιμες και είναι κρίσιμες γιατί μπορούμε να κάνουμε το όνειρο για την νέα Ελλάδα πραγματικότητα. Είναι στο χέρι μας, όλοι δαγκωτά”, και συμπλήρωσε: “Όχι στη χαλαρότητα, όχι στη μιζέρια, όχι στην φαγωμάρα. Όλοι ενωμένοι θα δώσουμε τον αγώνα, δεν θα πάει ούτε έναν ψήφος χαμένος” και ζήτησε από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξουν τους υποψήφιους της παράταξης στις Ευροεκλογές αλλιώς η χώρα μας θα μπει ξανά σε περιπέτειες, αμέσως μετά το λόγο πήρε ο κ. Γιακουμάτος ο οποίος δήλωσε: “Η Κεφαλονιά είναι ένα γαλάζιο νησί και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Μου πειράζει τον πολιτικό πολιτισμό, να βλέπω όπως είδα να βγαίνει στην Κεφαλονιά ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι αδιανόητο. Δηλαδή να πάω στο Ληξιαρχείο Αθηνών αύριο και να αλλάξω το επώνυμό μου. Δεν βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ, εμείς βγάλαμε αυτό το χάλι και βγάλαμε ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή. Σας ζητάω να παραμερίσομε ότι μας χωρίζει και να κοιτάξουμε την Ελλάδα και τη Νέα Δημοκρατία”.

Ακούστε την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του κ. Γιακουμάτου

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις