Βασίλης Πολίτης: Στηρίζω Θόδωρο Γαλιατσάτο

Μία ενδιαφέρουσα συζήτηση είχαμε σήμερα το μεσημέρι με τον ιατρό Βασίλη Πολίτη, όπου θέλησε να μας μιλήσει για το τι μέλλει γενέσθαι από Δευτέρα, τι βλέπει για το Δήμο αλλά κυρίως για την Περιφέρεια.

Διευκρίνησε ότι στηρίζει Θόδωρο Γαλιατσάτο, επικεφαλής με την ΑΝ.Α.Σ.Α, για Περιφερειάρχη, με τον κ. Πολίτη να τονίζει ότι δεν θα ξαναέχουμε τόσο κοντά, σε πιθανότητα, έναν Κεφαλονίτη να γίνει Περιφερειάρχης, με την ψυχή του και το μάτι του να είναι πιο κοντά στο νησί μας, όσον αφορά τον υποψήφιο Δήμαρχο Γεράσιμο Δημητράτο με τους Ριζοσπάστες Ξανά, θεωρεί ότι πήγε πολύ άσχημα σαν συνδυασμός, συγκεκριμένα είπε ο κ. Πολίτης, “χειρότερα δεν θα μπορούσε να πάει”, αναφερόμενος στα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί πριν τις εκλογές και το παιχνίδι που παίχτηκε σε επίπεδο ανταλλαγής ψηφοφόρων μεταξύ Περιφέρεια και Δήμου, γεγονός που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Όσον αφορά τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γεράσιμο Δημητράτο, ο κ. Πολίτης θεωρεί ότι είναι ένας άνθρωπος άξιος και ικανός, με άποψη και μόρφωση και επίπεδο πολιτικό.

Πιστεύει ότι οι ψηφοφόροι του συνδυασμού Ριζοσπάστες Ξανά θα στηρίξουν τον Θόδωρο Γαλιατσάτο στην Περιφέρεια, ενώ για το Δήμο θεωρεί ότι οι ψηφοφόροι του Δημητράτου θα έχουν μεγαλύτερη δυσκολία να ψηφίσουν Παρίση σε σχέση με τον Μιχαλάτο. Ο ίδιος όπως μας ανέφερε είχε προβλέψει ότι η εκλογική μάχη θα κριθεί ανάμεσα σε Παρίση-Μιχαλάτο.

Ακούστε όλη τη συζήτηση
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις