Αλέξανδρος Παρίσης: “Θα νικήσουμε ξανά, να είστε σίγουροι”

Έπεσε η αυλαία για τις προεκλογικές ομιλίες με την κεντρική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση, που έλαβε χώρα στην πίσω μεριά του Μουσείου απέναντι από το Δημαρχείο.

Ο κόσμος είχε μαζευτεί από νωρίς για να στηρίξει και να αγκαλιάσει τον Αλέξανδρο Παρίση, και αυτή την Κυριακή που ίσως είναι και πιο κρίσιμη από την προηγούμενη, ένας αέρας αισιοδοξίας και νίκης χαρακτήριζε την προεκλογική συγκέντρωση με ένα τεράστιο χαμόγελο να είναι ζωγραφισμένο στα πρόσωπα όλων.

Ο Αλέξανδρος Παρίσης μίλησε για το ποτάμι που δημιουργήθηκε την πρώτη Κυριακή και που έχει εξελιχθεί σε χείμαρρο της τοπικής κοινωνίας που στο διάβα του θα παρασύρει όλους εκείνους που θέλουν να μετατρέψουν τον Δήμο της Κεφαλονιάς  σε κατάστημα πολυεθνικών, όλους εκείνους που βλέπουν τον Δήμο σαν άλλο ένα μαγαζί στα πολλά που διαθέτουν.

Και συνέχισε ο κ. Παρίσης: “Ένας χείμαρρος που θα πει όχι στους εμπόρους ελπίδας, στους ανθρώπους της συναλλαγής και της εξαγοράς συνειδήσεων, ένας χείμαρρος που θα πει όχι σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο που θα αποτελείται από την οικογένεια και τους υπαλλήλους του επιχειρηματία”. Μίλησε για τα έργα υποδομής και το ΤΕΙ που παραμένει στην Κεφαλονιά, ένα μεγάλο επίτευγμα της θητείας του, αλλά και τα οικονομικά του Δήμου που μπήκαν σε μία σειρά και μειώθηκε το χρέος από τα δάνεια.

“Όλοι μαζί ενωμένοι για τη μάχη,για να παραδόσουμε στα παιδιά μας μία καλύτερη Κεφαλονιά, όλοι μαζί για τη νέα γενιά στην πρώτη γραμμή της μάχης,  οδηγούμε το νησί μας στην λεωφόρο της ανάπτυξης, της δημιουργίας και της προκοπής”, ήταν η φράση που έκλεισε την προεκλογική ομιλία του κ. Παρίση.

Προς το τέλος ο κ. Παρίσης μίλησε με συγκίνηση για τον χαμό της Άννας Πολλάτου και την επιστολή που έγραψε ο αδελφός της, ο Διονύσης ο Πολλάτος, και δεσμεύτηκε ότι θα δώσει το όνομά της σε μία λεωφόρο, σαν ελάχιστο φόρο τιμής προς το πρόσωπό της για όσα πρόσφερε στην πατρίδα αλλά και την Κεφαλονιά.

SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις