Σταύρος Λυκούδης: “Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ για τον υπέροχο αγώνα που δώσαμε”

Δελτίο τύπου
22-05-2014

Ύστερα από μια υπέροχη διαδρομή προεκλογικού αγώνα και επαφών με τους Κεφαλονίτες και του Θιακούς απολάβαμε την εμπιστοσύνη ανθρώπων που ήθελαν κάτι εναλλακτικό.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλο το κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μας τόσο όσοι μας ακολούθησαν μέχρι τη κάλπη όσο και όσοι στην πορεία επέστρεψαν στο κομματικό τους αποκούμπι.
Έτσι είναι αυτά, κάποιο τολμούν και κάποιο υποχωρούν. Τελικά είναι δύσκολο να ξεμάθουμε ότι μας φύτεψαν με μαεστρία τόσα χρόνια.
Πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ για τον υπέροχο αγώνα που δώσαμε.
Μακάρι κάποια στιγμή τέτοιοι άνθρωποι να τύχουν της εμπιστοσύνης που άξιζαν και αξίζουν.
Όσο για το δεύτερο γύρο της μάχης ελπίζω η Περιφέρεια να διοικηθεί από ανθρώπους που θα είναι έτοιμοι να απαντήσουν στις προκλήσεις των επόμενων πέντε ετών και να μετατρέψουν τη δύναμη σε έργο για τους πολίτες που δυστυχούν πριν από όλα.

Σταύρος Λυκούδης
Πολιτικός Μηχανικός
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις