Ριζοσπάστες Ξανά: “Την Κυριακή δεν υπάρχει δίλλημα.Ο καθένας επιλεγεί κατά συνείδηση”

Ο συνδυασμός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑ πραγματοποίησε την πρώτη συνέλευση του για να καθορίσει την στάση του, στον δεύτερο γύρο των εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση και την μελλοντική του πορεία.

Ευχαριστεί τους ψηφοφόρους που τον τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 18ης Μαίου.
Ψηφος που δόθηκε σε ακραίες εκλογικές συνθήκες και μας επέτρεψε για πρώτη φορά την εκπροσώπηση μας στο Δήμο Κεφαλονιάς.

Ο πρώτος γύρος των εκλογών τέλειωσε ,όμως τα προβλήματα των πολιτών παραμενουν.
Και όσο αυτά μένουν πάντα, θα βρίσκονται πολίτες που πρέπει να γίνονται Ριζοσπάστες, για την ζωή τους, για τα παιδιά τους για την πατρίδα.

Κανείς, ξένος, αδιάφορος και φιλικά διακείμενος προς αυτή την συγκυβέρνηση των μνημονίων και του χρεους ,δεν θέλει και δεν μπορεί να μας σώσει.

Την Κυριακή δεν υπάρχει δίλλημα.Ο καθένας επιλεγεί κατά συνείδηση.

Οι ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑ ήρθαν για να μείνουν.

Όλοι μαζί μπορούμε, να υπερασπιστούμε όσα απειλούνται, να διεκδικήσουμε αυτά που μας έκλεψαν και αυτά που θέλουμε, να χτισούμε όσα μπορούμε.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ.

Στη θέση του γέρικου κόσμου των παλαιοδημαρχων ας βάλουμε την Πολιτική των Πολιτών.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑ

Δημητρατος Μακης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις