Δήλωση της βουλευτή Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για το συμβάν στον εορτασμό της Ένωση των Επτανήσων

Εκατόν πενήντα χρόνια μετά την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα, κάποια ανθελληνικά και περιθωριακά στοιχεία προσπάθησαν να αμαυρώσουν αυτήν τη μεγάλη επέτειο με το να αφαιρέσουν απ’ το μνημείο των Ριζοσπαστών στην Κεφαλονιά τα στεφάνια που είχαν κατατεθεί αφήνοντας μόνο ένα-αυτό της Χρυσής Αυγής. Αυτή η προκλητική συμπεριφορά των ιδαλγών του ναζισμού είναι απαράδεκτη και ασφαλώς την αποδοκιμάζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Καλούμε όλες τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, να αποδοκιμάσουν στην πράξη το σύστημα που εξέθρεψε αυτό το νεοναζιστικό μόρφωμα, καταψηφίζοντας αυτές τις πολιτικές και στέλνοντας μήνυμα ανατροπής και ελπίδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αργοστόλι, 22/5/2014
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις