Την Παρασκευή έρχονται οι εκπρόσωποι της Turkish Airlines στην Κεφαλονιά

Την Παρασκευή 23-5-2014, εκπρόσωποι της Turkish Airlines μαζί με τηλεοπτικά συνεργεία από το Canal TURK φθάνουν στην Κεφαλονιά για destination inspection.

Η αντιπροσωπεία θα ξεναγηθεί σε αξιοθέατα τουριστικού ενδιαφέροντος του νησιού, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει προεγκριθεί.

Θα ενημερωθούν για την Κεφαλονιά, τις υποδομές της και το γενικότερο τουριστικό της προφίλ και θα έχουν δύο συναντήσεις με τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς Αλέξανδρο Παρίση, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Ευάγγελο Κεκάτο και εκπροσώπους της τουριστικής επιτροπής του Δήμου.

Ευχαριστούμε την εταιρεία LifeThink για την βοήθεια και υποστήριξη σε όλο αυτό το δύσκολο εγχείρημα και τους τοπικούς φορείς για την συμμετοχή τους.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις