Ισχυρή Κεφαλονιά: Οι εκβιασμοί, οι συναλλαγές και οι διευκολύνσεις είναι ταυτισμένες με το πολιτικό DNA του κ. Μιχαλάτου

«OI EKBΙΑΣΜΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ DNA ΤΟΥ Θ. ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ».

Την μέρα που η πατρίδα μας τιμά τον αγώνα που έδωσαν οι πρόγονοί μας με ενότητα και αυταπάρνηση για την Ένωσή μας με την Ελλάδα, ο κ.Μιχαλάτος επιχειρεί να διχάσει την κοινωνία.
Με λογιστικές και μαθηματικές «αλχημείες», στις οποίες ειδικεύεται, προσπαθεί να πείσει τους συμπολίτες μας, ότι ο συνδυασμός μας, που ήρθε πρώτος μεταξύ έξι συνδυασμών, με 31%, είναι ο χαμένος των εκλογών!!!
Προσπαθεί δηλαδή να κάνει το άσπρο-μαύρο!!!
Αναφέρει επίσης για «εκβιασμούς» και «διευκολύνσεις» της παράταξής μας, όταν είναι γνωστό στους συμπολίτες μας ότι οι πράξεις αυτές είναι ταυτισμένες με το πολιτικό DNA του και συνυφασμένες με την μέχρι σήμερα πολιτική του πορεία.
Τέλος, περιφέρεται στην Κεφαλονιά και διαφημίζει δήθεν συνεργασίες και συναλλαγές με άλλους Δημοτικούς και Περιφερειακούς συνδυασμούς, εκθέτοντας βάναυσα την τιμή και την υπόληψη ανυποψίαστων συμπολιτών μας.
Είναι εμφανές ότι ο κ.Μιχαλάτος έχασε την ψυχραιμία του.
Στον κατήφορό του αυτό, δεν θα τον ακολουθήσουμε.
Στις εκλογές της 25ης Μαΐου οι πολίτες της Κεφαλονιάς θα εκλέξουν τον Δήμαρχο και την Δημοτική ομάδα που έχει αποδεδειγμένα πολιτευθεί με σύνεση, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα.
Με διαφάνεια και συλλογικότητα.
Συμφωνούμε με τον κ.Μιχαλάτο ότι δεν υπάρχει κανένα δίλημμα. Η ευρεία κοινωνική πλειοψηφία που διαμορφώνεται πλάι στον Αλέξανδρο Παρίση δίνει αποστομωτική απάντηση σε λογικές εξαγοράς συνειδήσεων και πρακτικές ανεντιμότητας
Η μικρή μας κοινωνία γνωρίζει την διαδρομή και την πορεία, το ήθος και την προσωπικότητα και του Αλέξανδρου Παρίση και του Θεόφιλου Μιχαλάτου και την Κυριακή θα τους κατατάξει στη θέση που τους αρμόζει.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ»
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις