Δήλωση Γιώργου Τσιλιμιδού για το αποτέλεσμα των εκλογών Α γύρου

Δώσαμε την εκλογική μάχη του πρώτου γύρου των περιφερειακών εκλογών στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη με τον συνδυασμό ΜΕΓΑΛΟ ΙΟΝΙΟ και υποψήφια περιφερειάρχη την Άντζελα Γκερέκου.
Η προσπάθεια μας δεν στέφθηκε με επιτυχία συνολικά στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων παρά το ικανοποιητικό εκλογικό αποτέλεσμα στα νησιά μας.
Ευχαριστούμε τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους όπως επίσης και όσους μας άκουσαν με τον προσήκοντα πολιτικό πολιτισμό αλλά δεν πείστηκαν.
Θα τιμήσουμε την θέση ευθύνης στο περιφερειακό συμβούλιο που μας ανέθεσαν οι εκλογείς, προωθώντας και υπερασπίζοντας τα συμφέροντα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.
Την ερχόμενη Κυριακή, στον δεύτερο γύρο, οι φίλοι και οι ψηφοφόροι μας ας επιλέξουν σύμφωνα με την συνείδηση τους την κατά τεκμήριο φερεγγυότερη και εντιμότερη διαθέσιμη επιλογή.

Για τον συνδυασμό ΜΕΓΑΛΟ ΙΟΝΙΟ
Των περιφερειακών ενοτήτων Κεφαλονιάς – Ιθάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις