Μήνυμα της Βουλευτή Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για τις εκλογές

Συγχαρητήρια στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συνεργασία Αρχών (ΑΝ.Α.Σ.Α.) του Θεόδωρου Γαλιατσάτου και των συνυποψηφίων του για την επιτυχία τους στις Περιφερειακές εκλογές στις 18 Μαϊου και καλούμε σύσσωμο τον κόσμο της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης να στηρίξουν τον συνδυασμό και να συμμετάσχουν ενεργά στις εκλογές την Κυριακή 25 Μαϊου για να ξεκινήσει η ανατροπή από τα Ιόνια Νησιά.

Παράλληλα συγχαίρουμε και τη νέα δημοτική παράταξη «Ριζοσπάστες ξανά» με επικεφαλής τον Μάκη Δημητράτο που αν και δραστηριοποιήθηκε για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές, κατάφερε να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία με πίστη στις αρχές και στο όραμα για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Μαζί με το 2ο γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών, είναι μπροστά μας η μεγάλη μάχη των ευρωεκλογών, για να στείλουμε μήνυμα ανατροπής και αλλαγής πολιτικής με την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα στην Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Δεν είναι μόνο καθήκον μας ως πολίτες της Ευρώπης, αλλά και εθνικό μας καθήκον, ως οι πολίτες της που έχουμε πληγεί περισσότερο απ’ όλους από την πολιτική της λιτότητας, από την πολιτική που επιβάλλουν οι ισχυροί σε βάρος των πιο αδύναμων. Είναι κυρίως καθήκον μας για τη δημοκρατία.

20 Μαϊου 2014
Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις