Δήλωση Αλέκου Καλαφάτη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ευχαριστώ όλους όσοι στήριξαν την προσπάθειά μας. Παρουσιάσαμε, στους συμπολίτες μας, μια καθαρή και αξιόπιστη λύση. Δώσαμε μια δύσκολη μάχη υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και έχοντας ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή μας.

Το 23%, που έλαβε ο Συνδυασμός μας καταδεικνύει πως το «πολιτικό κενό» που είχαμε εντοπίσει, όντως υπήρχε. Στη Δημοκρατία ο λαός ψηφίζει αυτό που του ταιριάζει. Στη πλειοψηφία του ψήφισε ότι δεν είμαστε εμείς. Σέβομαι την ετυμηγορία του.

Δυστυχώς την επόμενη Κυριακή, προσωπικά, δεν έχω επιλογή. Οι συνεργάτες και οι ψηφοφόροι του Συνδυασμού μας είναι εντελώς ελεύθεροι να αποφασίσουν κατά συνείδηση τη στάση τους.

Αλέκος Καλαφάτης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις