Το τελευταίο αντίο είπε η Κεφαλονιά στην Άννα Πολλάτου

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, Μητρόπολη, όπου τελέσθηκε η νεκρώσιμη ακολουθία, για να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά, την Ολυμπιονίκη, Άννα Πολλάτου, που έχασε πρόσφατα την ζωή της σε τροχαίο.

Ο άδικος και πρόωρος χαμός της αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στην οικογένειά της όσο και στην μικρή μας κοινωνία της Κεφαλονιάς, αλλά και στην χώρα που τίμησε με τον καλύτερο τρόπο και ένα τεράστιο, “ΓΙΑΤΙ να συμβεί αυτό”, στα χείλη όλων. Είναι γεγονός ότι η Άννα Πολλάτου αποτέλεσε και θα αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας και ιδίως για τη νέα γενιά.

Τη σωρό της άτυχης κοπέλας συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία, στο Δράπανο, άγημα της Αεροπορίας που ήρθε ειδικά για να τιμήσει την Άννα, συγγενείς, φίλοι αλλά και πολύς κόσμος, πριν την εκκλησία η σωρός της νεαρής κοπέλας πέρασε από τους δρόμους της πόλης του Αργοστολίου με τον κόσμο να χειροκροτεί.

Το φέρετρο της ήταν τυληγμένο με την ελληνική σημαία όπως αρμόζει σε ανθρώπους που δόξασαν και τίμησαν με το ταλέντο και τις ικανότητές τους την πατρίδα. Δεν θα σε ξεχάσει κανείς Άννα, γιατί θα είσαι πάντα στις καρδιές όλων μας.

Καλό σου ταξίδι!SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις