Επιστολή υποψήφιου Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

 Η τιμητική πλειοψηφία της πρώτης Κυριακής των εκλογών διαμορφώνει συνθήκες ευρείας νίκης.

 Ταυτόχρονα, αισθάνομαι ότι στέλνει ηχηρό μήνυμα.

Η επόμενη πενταετία θα πρέπει να είναι δημιουργική και παραγωγική απαλλαγμένη από συμβιβασμούς , ισορροπίες και πολιτικές συναλλαγές.

 Για αυτό, με βαρύ αίσθημα ευθύνης σας ζητώ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ μέσα από μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που θα οδηγήσει τη Κεφαλονιά μας στο μέλλον. 

 Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου όλους τους Κεφαλονίτες και τον καθένα ξεχωριστά και σας υπόσχομαι ότι όπως ήμουν, όπως είμαι θα παραμείνω για πάντα.

Δίπλα σας, κοντά σας, πλάι σας.

Για εμένα και τους συνεργάτες μου, ο Δήμος Κεφαλονιάς θα παραμείνει για  πάντα  μια αγκαλιά που χωράει ολόκληρη τη Κεφαλονίτικη κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς διαχωριστικές γραμμές.

Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να είναι στις επάλξεις μέχρι τη Κυριακή έτσι ώστε να διασφαλίσουμε οριστικά ότι το νησί μας θα πορευτεί με σοβαρότητα, διαφάνεια και προοπτική στα χρόνια που έρχονται.

 Σας ευχαριστώ όλους.

  Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς

 Αλέξανδρος Παρίσης 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις