Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση Γονέων κ Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου

Την Παρασκευή 16/5/2014 πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, σχετικά με το πάγιο αίτημα μας για ασφαλή σχολική στέγη, σε πρωϊνή βάση, εντός του γεωγραφικού τομέα του σχολείου μας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έγιναν οι παρακάτω διαπιστώσεις:

(α) Καμία πρόοδος δεν έχει γίνει προς την κατεύθυνση της ικανοποίησης του ανωτέρω αιτήματος μας, πέραν της διενέργειας, από τον Ο.Σ.Κ., τεχνικού ελέγχου του κτιρίου του σχολείου μας, η οποία προκλήθηκε μετά από εισαγγελική παρέμβαση, κατόπιν σχετικής Αναφοράς μας.

(β) Δεν υπάρχει κανένα τεχνικό έργο σε εξέλιξη, στο χώρο των Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, που να αφορά την προσωρινή στέγαση του σχολείου μας, παρά τις περί του αντιθέτου πρόσφατες ανακοινώσεις.

Με βάση τις παραπάνω διαπιστώσεις αποφασίστηκε σειρά δράσεων, στα πλαίσια της νομιμότητας, για την υλοποίηση του δίκαιου αιτήματος μας.

Από το ΔΣ του ΣΓ&Κ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις