Κάτι σχεδιάζουν οι Γαλλόφωνοι

Ο κ. Γ. Μεταξάς με την επίτιμη Πρόξενο της Γαλλίας Εμμανουέλλα Σινάγκρα ανταλλάσουν κοινές ιδέες με στόχο την συνεργασία με Γαλλικά πρακτορεία για να προωθήσουν τον Πόρο και την περιοχή σαν τουριστικό προορισμό, στη συζήτηση πήρε μέρος και ο αντιπρόεδρος το Σ.Ε.Δ.&.Δ. κ. Χ. Άννινος.

Όπως το είχαμε αναφέρει και στις προηγούμενες ανακοινώσεις ο κ. Γ. Μεταξάς είχε επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία opera tour στο Παρίσι καταθέτοντας διαφημιστικά φυλλάδια με τις φυσικές ομορφιές του νησιού μας, δυστυχώς δεν υπάρχει αεροπορική συγκοινωνία Παρίσι – Κεφαλονιά εν σύγκριση με την γειτονική Ζάκυνθος.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να ελκύσουμε την τουριστική αγορά και να εξυπηρετήσουμε τους φίλους Γάλλους που επιθυμούν να μας επισκεφτούν. Εμείς προσπαθούμε με τις λίγες δυνάμεις και με τις γνωριμίες μας να οργανώσουμε ένα θετικό σχεδιασμό προτείνοντας στα Γαλλικά τουριστικά πρακτορεία που έρχονται στην Ζάκυνθο για να συμπεριληφθεί και η Κεφαλονιά.

επ/ πρόεδρος Γ.Μεταξας

φωτό Γ. Μεταξάς
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις