Συνεχίζουν δυναμικά τον αγώνα τους οι Ριζοσπάστες Ξανά

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού Ριζοσπάστες Ξανά, με επικεφαλής, υποψήφιο Δήμαρχο Κεφαλονιάς τον Γεράσιμο Δημητράτο με αρκετές δόσεις αισιοδοξίας για το αποτελέσμα της κάλπης και χαμόγελα.

Έναν αξιοπρεπή και έντιμο άνθρωπο που αγωνίζεται δίκαια, παρά τα πυρά που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα, δεν το βάζει κάτω αλλά συνεχίζει πιο αποφασιστικά τον αγώνα που ξεκίνησε πριν ένα μήνα περίπου όταν ανακοινώθηκε το όνομά του,  θέλοντας να υπερασπιστεί το δίκαιο των εργαζομένων, των ανέργων και των ανασφάλιστων που βασανίζονται από τα ατελείωτα χαράτσια και με τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν εκτός των άλλων η Βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου που από την αρχή έχει δείξει την στήριξή της στο πρόσωπο του κ. Δημητράτου, αλλά και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος που πάντα στέκεται στο πλευρά του Μάκη Δημητράτου.

Το παρών έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την ΑΝ.Α.Σ.Α., Σπύρος Γαλιατσάτος, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Μιχάλης Μαρκάτος, Στέλιος Ματαράγκας, Γιάννης Βαρούχας, Γιάννης Απέργης, Περσεφόνη Μαρκαντωνάτου και πολλοί άλλοι.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις