Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του Αλέκου Καλαφάτη

Στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του επικεφαλής της Ενωμένη Τετράπολη, υποφήφιου Δημάρχου Κεφαλονιάς, Αλέκου Καλαφάτη.

Παρά τον πολύ αέρα που είχε αλλά και τις αρκετές ψιχάλες που έπεσαν, αυτό δεν φάνηκε να πτόησε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς περιμένοντας τον κ. Καλαφάτη να ανέβει στην εξέδρα για να ξεκινήσει την ομιλία του. Γύρω στα τριακόσια πενήντα άτομα παραβρέθηκαν, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και υποστηριχτές του συνδυασμού για να εμψυχώσουν και να χειροκροτήσουν τον κ. Καλαφάτη.

Στην αρχή της ομιλίας του έκανε κριτική στα διάφορα …κίτρινα σάιτ όπως χαρακτηριστικά τα αποκάλεσε, που τον επικρίνουν, ενώ στη συνέχεια άσκησε την κριτική του προς την Δημοτική Αρχή, αλλά και τους υπόλοιπους αντιπάλους υποψηφίους Δημάρχους. Απάντησε για όλα όσα τον κατηγορούν, ενώ δήλωσε ότι δεν θα ξαναγίνει Δημοτικό Συμβούλιο στο Δημοτικό Θέατρο Ο Κέφαλος, το σπίτι του Πολιτισμού, και το οποίο έχει μετατραπεί σε μέρος όπου γίνονται σκυλοκαυγάδες.

Ανέλυσε το πρόγραμμά του, το όραμα που έχει για την Κεφαλονιά και ιδιαίτερα για την πληγωμένη Παλλική, το οποίο θα φέρει εις πέρας έχοντας ικανά και άξια στελέχη τόσο από το παρελθόν, όσο και νέους ανθρώπους στο πλευρό του, με όρεξη και μεράκι για δουλειά.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις