Πραγματοποιήθηκε απόψε η προεκλογική ομιλία της ΑΝ.Α.Σ.Α.

Πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογικής της ομιλία και ο συνδυασμός της ΑΝ.Α.Σ.Α., με επικεφαλής και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Θόδωρο Γαλιατσάτο, σήμερα το βράδυ στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού, φίλοι και στελέχη της ΑΝ.Α.Σ.Α., του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ, την κεντρική ομιλία προλόγισε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, Παναγής Δρακουλόγκωνας, ενώ αμέσως μετά στην εξέδρα ανέβηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Θόδωρος Γαλιατσάτος.

Στην ομιλία έδωσε το παρών και χαιρέτισε η Βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, αλλά και ο υποψήφιος Δήμαρχος με τους Ριζοσπάστες Ξανά, Γεράσιμος Δημητράτος, την εκδήλωση έκλεισε η υποψήφια ευρωβουλευτής και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Μάγδα Σπηλιοπούλου.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις