Ο Σωτήρης Κουρής για το ανώνυμο δημοσίευμα

Έχοντας υπόψη μου σημερινό δημοσίευμα ανώνυμου πολίτη σχετικά με ενέργειες μου στο γηροκομείο Ληξουρίου σας γνωρίζω:

Είναι αρχή μου να μην απαντώ σε ανώνυμους δήθεν οργισμένους πολίτες, οι οποίοι ενεργούν με αλητεία και καραδοκούν την κατάλληλη μέρα να προβοκάρουν και να εκτοξεύσουν λάσπη στους πολιτικούς τους αντιπάλους. Για του λόγου το αληθές ουδεμία υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας, προέβη σε έλεγχο του γηροκομείου την προεκλογική περίοδο, όταν μάλιστα, έχουν δρομολογηθεί με τη συμφωνία του προέδρου και του Δ.Σ. των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Ληξουρίου οι ενέργειες, για την δυνατότητα εγκατάστασης του γηροκομείου σε προκατασκευασμένες αίθουσες και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της επιτροπής που έχει συγκροτηθεί για το σκοπό αυτό.

Η προσπάθεια παραπληροφόρησης και σπίλωσης του έργου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Αντιπεριφερειάρχη παίζοντας με τον πόνο των σεισμόπληκτων της Παλικής και συγκεκριμένα για τους φιλοξενούμενους του γηροκομείου, δεν μπορεί παρά να πέσει στο κενό, διότι οι πολίτες έχουν κρίση και γνωρίζουν.

Ήδη καταφεύγω στον Εισαγγελέα για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις