Η Περσεφόνη Μαρκαντωνάτου στηρίζει Ριζοσπάστες Ξανά

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του δήμου Κεφαλονιάς με τον συνδυασμό «Ριζοσπάστες Ξανά» με τον Μάκη Δημητράτο, γεννήθηκε στην Αθήνα από πατέρα Κεφαλονίτη . Το 1994 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κεφαλονιά, και πέντε χρόνια αργότερα δημιούργησε την ‘Ταβέρνα της Πέρσας’ στον Κατελειό, την οποία διατηρεί έως και σήμερα. Τον Ιανουάριο του 2013 με δική της πρωτοβουλία επανασυστάθηκε η ‘Ένωση Καταναλωτών Κεφαλονιάς κ’ Ιθάκης’, και από τις αρχαιρεσίες της 6ης Μαρτίου 2013 εκλέχτηκε πρόεδρος.

persefoniΗ αγάπη της για τον συνάνθρωπο, και το νοιάξιμο του ανθρώπου της διπλανής πόρτας ,την έκαναν να πολεμάει το άδικο σε καθημερινή βάση. Ο πολυμέτωπος αγώνας που ξεκίνησε εναντίων Τραπεζών, ΟΑΕΕ,ΔΕΗ, έκαναν την Κεφαλονιά μπροστάρη, παράδειγμα και ελπίδα για την υπόλοιπη Ελλάδα. Κατάφερε να εξαλείψει τον φόβο και την ντροπή τον οφειλετών συμπατριωτών της, και έτσι κατά δεκάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά δικαιώνονται στα δικαστήρια. Οι τράπεζες αναγκάζονται να επιστρέφουν τα χρήματα που παράνομα κατάσχουν από λογαριασμούς μικροσυνταξιούχων.
Εξώδικα, μηνύσεις, και αγωγή που θα εκδικαστεί τον Ιούνιο, κατά του ΟΑΕΕ.

Τις επόμενες ημέρες θα σταλεί εξώδικο στην ΔΕΗ, και θα επακολουθήσει Αγωγή ώστε να υποχρεωθεί να επιστρέψει στους καταναλωτές, τα χρήματα τα οποία ασύστολα κλέβει επί τρία χρόνια ως ‘ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ’. Αλλά το ποιο σημαντικό ήταν το καινό που έπρεπε να καλύψει, μετά τους τελευταίους καταστροφικούς σεισμούς στην Παλική. Aπο την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα στους πληγέντες προσφέροντάς τους ψυχολογική υποστήριξη. Βρισκόταν σε καθημερινή επικοινωνία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, για να μπορεί να απαντήσει στις δεκάδες απορίες των πληγέντων.

Με την βοήθεια των ‘Αποφασισμένων στην Κεφαλονιά’ στάλισαν τρόφιμα σε ξεχασμένα χωριά της Παλικής, και μεσολάβησε οικογένειες με μικρά παιδιά να στεγαστούν σε προκατασκευασμένες κατοικίες που πρόσφεραν Ευεργέτες συμπατριώτες μας. Έγινε δέκτης παραπόνων από εκατοντάδες πολίτες για την διανομή των τροφίμων από τον Δήμο, και προσπάθησε να λύσει όσα περισσότερα προβλήματα μπορούσε. Και συνεχίζει αγόγγυστα, χωρίς καμία οικονομικά βοήθεια ,χωρίς καν ένα χώρο να στεγαστεί η Ένωση Καταναλωτών, διότι ο Δήμος, το Επιμελητήριο, και ο Αντιπερειφεριάρχης ,απάντησαν στις εκκλήσεις της ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος στο Αργοστόλι.

γραφείο τύπου

ΜΠΟΖΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις