Διονύσης Λυκούδης: “Θα κερδίσουμε τις εκλογές γιατί είμαστε η μόνη φερέγγυα δύναμη για να βοηθήσει τον τόπο”

Αγαπητοί φίλοι Κεφαλονίτες,

Βρισκόμαστε μόνο λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της εκλογικής αναμέτρησης.

Μία εκλογική αναμέτρηση που θα εκλέξει την πολιτική ηγεσία του νησιού μας για τα επόμενα 5 χρόνια.

Σε αυτή την αναμέτρηση υπάρχουν δύο κατηγοριών υποψήφιοι και δύο κατηγοριών συνδυασμοί.

Υπάρχουν οι υποψήφιοι που υπόσχονται ότι μπορούν και οι υποψήφιοι που έχουν αποδείξει ότι μπορούν.

denis1Επειδή, λοιπόν, η Κεφαλονιά δεν έχει την πολυτέλεια για πειραματισμούς, δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει χρόνο και ευκαιρίες, δεν έχει την πολυτέλεια να οδηγηθεί σε άγνωστα μονοπάτια, πρέπει να επιλέξει αυτούς που απέδειξαν ότι είναι άνθρωποι της δημιουργίας, αυτούς που απέδειξαν ότι δεν υπόσχονται αλλά πραγματικά μπορούν.

Καλώ τους συμπολίτες μου που πιστεύουν ότι, μοναδική λύση για να αντιμετωπίσουμε τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε τώρα αλλά και αυτούς που βρίσκονται μπροστά μας, είναι η ανάπτυξη του τόπου μας, το νοικοκύρεμά του και η προκοπή του, να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις το ψηφοδέλτιο της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ» και τον Αλ. Παρίση.

Καλώ τους συμπολίτες μου να στηρίξουν αυτούς που δεν βλέπουν τα κοινά και την πολιτική ως ευκαιρία να βιοποριστούν, αλλά την εννοούν ως εφαλτήριο πραγματοποίησης των ονείρων τους για τον τόπο.

Καλώ τους συμπολίτες μου να απορρίψουν κάθε προσπάθεια που στόχο έχει να γυρίσει το νησί μας στις λογικές της δεκαετίας του 80 και του 90, με τα γνωστά σε όλους μας επακόλουθα.

Τέλος, καλώ κάθε αγνό Kεφαλονίτη, κάθε συμπολίτη μας που πιστεύει στην δημιουργία, κάθε ψηφοφόρο που έχει τους ανθρώπους της προσφοράς ψηλά στον αξιακό του κώδικα, να υπερψηφίσει τον συνδυασμό της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ» και τον Α. Παρίση, γιατί πρέπει να συνεχίσουμε μαζί και να σηκώσουμε το νησί μας ακόμη ψηλότερα.

Με εκτίμηση
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις