Δήλωση Ιατρού Γιώργου Κουρή για το Γηροκομείο

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με “εντολές” και “ελέγχους” στο Γηροκομείο Ληξουρίου έχω να δηλώσω τα εξής:
Ναι, πράγματι, χθες 16-05-2014 επισκέφθηκα το Γηροκομείο Ληξουρίου μετά από τηλεφωνική πρόσκληση της Δ/ντριας του Γηροκομείου για θέματα συνήθους συνεργασίας μας. Η παροχή υπηρεσιών μου άλλωστε προς το Γηροκομείο Ληξουρίου είναι συχνή και συνεχής είτε ως ελεγκτής ΕΟΠΠΥ, είτε ως ιατρός-Δ/ντής του Νοσοκομείου Ληξουρίου, είτε ως Πρόεδρος της Επιτροπής Προνοιακών Ιδρυμάτων.
Θεωρώ ότι η παρουσία μου σε όλες τις μορφές της ήταν θετική.
Ιδιαιτέρως στην περιπέτεια των σεισμών η παρουσία μου στο “κλειστό” ήταν σχεδόν καθημερινή.
Ως εκ τούτου δεν χρειάζομαι εντολή αντιπεριφερειάρχη ή αδελφού για την υπενθύμιση των καθηκόντων μου.
Στο σημείο αυτό βέβαια δεν παραλείπω να σημειώσω το ενδιαφέρον του κ. Αντιπεριφερειάρχη για το Γηροκομείο, τους τροφίμους του και την υγεία τους.
Επίσης θέλω να σημειώσω ότι θέση Νομιάτρου εις τον Καλλικράτη, ως με πληροφορούν, δεν υπάρχει.
Συμπερασματικά βρίσκω τον όλο θόρυβο γύρω από το Γηροκομείο, τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Νομίατρο μάλλον …….. προεκλογικόν.

Ιατρός Γεώργιος Κουρής
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις