Από καρδιάς μίλησε ο Αλέξανδρος Παρίσης στο Ληξούρι

 Στο Ληξούρι μίλησε ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, περιστοιχισμένος από τα στελέχη και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού της Ισχυρής Κεφαλονιάς.

Ο Αλέξανδρος Παρίσης, απευθύνθηκε στον κόσμο της Παλική, που έδωσε δυναμικό παρών και θερμή υποστήριξη, στον νυν Δήμαρχο, σε κόντρα  όσων θέλουν να πιστεύουν ότι υπάρχει αρνητικό κλίμα στο Ληξούρι, μιλώντας από καρδιάς είπε την αλήθεια. Μίλησε για το έργο που έχει γίνει όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια που υπηρετεί στην θέση του Δημάρχου, χωρίς χρήματα παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τον Δήμο ζωντανό.

Καθώς παρέλαβε ένα Δήμο με χρέη και τρεισίμιση χρόνια μετά το χρέος έχει μειωθεί ενώ τα οικονομικά σιγά σιγά μπαίνουν σε τάξη, αλλά το βασικότερο όμως είναι ότι γίνονται έργα, η ένταξη του μπαστουνιού για το λιμάνι του Ληξουρίου, η υπογραφή της μελέτης για την διαμόρφωση του δρόμου Αργοστόλι-Ληξούρι , πριν λίγες μέρες έγινε και η υπογραφή της σύμβασης για τη Β φάση του Γηροκομείου, το ΤΕΙ που κατάφερε να το κρατήσει στην Κεφαλονιά, παρά τις όποιες αντιρρήσεις μπορεί να προέβαλε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Αρβανιτόπουλος και τα χίλια κύμματα που πέρασε, τελικά το ΤΕΙ δεν πάει πουθενά.

Την μεγάλη και σημαντική βοήθεια που έδωσε στην Παλική όταν χτυπήθηκε από τον εγκέλαδο με την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό να αλλάζει το πρόγραμμά του και να έρχεται Κεφαλονιά να δείξει τη στήριξή του και την αλληλεγγύη του στον δοκιμαζόμενο λαό της Παλικής. Για την αντικατάσταση που έγινε σε όλο το δίκτυο ύδρευσης με τους Παλικισιάνους να πίνουν νερό από αμιαντοσωλήνες εδώ και 60 χρόνια, με τόσους δημάρχους, βουλευτές και υπουργούς Κεφαλονίτες, και δη Ληξουριώτες που πέρασαν από την κυβέρνηση. Άσκησε δριμύ κριτική σε όσους τον πολεμούν καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Παρίσης, “κουράστηκα να έχω κάθε μέρα πόλεμο από αυτούς, που δήθεν αγαπάνε τον τόπο και το Ληξούρι”.

liks8 liks6 liks5 liks4 liks3 liks2 liks1 liks
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις