Απάντηση στον “Οργισμένο Πολίτη”

From: ERK

To: ORGISMENOS POLITIS

Sent: Friday, May 16, 2014 1:24 AM

Subject: Re: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ

 

κοινη η αποστολη σας, κοινη και η απαντηση μου! ως εδω πια!!!!!!!!!!!!!!!!.Ελευθερια Κουλουριωτου!!!!!!!!! με ονοματεπωνυμο.

 

—– Original Message —–

From: ORGISMENOS POLITIS

To: KefaloniaPress .

Cc: Andreas Debonos ; ; Αριστέα Χαριτάτου ; ; efimerida kefalonia ; ; ; ; Fotis Haliotis ; ; ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΒΟΥΤΟΣ ;

Sent: Thursday, May 15, 2014 9:30 PM

Subject: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ

 

Κύριε Σωτήρη Κουρή στείλατε κατόπιν εντολής σας  να γίνει έλεγχος χθες για τις συνθήκες υγιεινής σε χώρο που φιλοξενούνται προσωρινά οι τρόφιμοι του Γηροκομείου Ληξουρίου.

Αντί να διευκολύνετε την διαδικασία εγκατάστασης προκάτ για την εξυπηρέτηση των γερόντων, εσείς προβαίνετε σε τέτοιες ενέργειες.

Κύριε Σωτήρη Κουρή έτσι διεκδικείτε την ψήφο των Σαμικών και απαξιώνετε τους Ληξουριώτες;

Κύριε Σωτήρη Κουρή καμία φαινότερη ιδέα δεν έχετε;

Κύριε Σωτήρη Κουρή… ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ.

 

 

Υ.Γ. Στην εκπομπή της κας Κουλουριώτη στην ΕΡΚ, ο νυν αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής δήλωσε ότι θα καταγγείλει το γεγονός στον Εισαγγελέα καθώς δεν έχει διατάξει να γίνει καμία έρευνα και πρέπει επιτέλους όσοι γράφουν κάποια κείμενα να είναι πιο προσεχτικοί στις καταγγελίες τους. Εμείς δεν δημοσιεύσαμε το εν λόγω κείμενο καθώς γνωρίζουμε ότι από πίσω κρύβονται δημόσια πρόσωπα αυτού του τόπου που μέσω ανώνυμων καταγγελιών πιστεύουν ότι εξυπηρετούν τον τόπο τους.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις