Ανακοίνωση υποψηφιότητας από τον Δημήτρη Προβολισιάνο

ANAKOINΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Αγαπητές Κεφαλονίτισες, Αγαπητοί Κεφαλονίτες

Σας καταθέτω την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Κεφαλονιάς με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο, επειδή εδώ γεννήθηκα, εδώ έζησα όλα τα χρόνια της ζωής μου και πάντα σε αυτόν και γι’ αυτόν το τόπο έχω δώσει μάχες.
Μόνο λίγες ώρες έχουν μείνει προ των εκλογών και είναι κρίσιμη η 5ετία που καλείται η νέα Δημοτική αρχή να υπηρετήσει για την πρόοδο και την ανάπτυξη του νησιού.
Όλοι μας έχουμε την υποχρέωση να σεβαστούμε τον τόπο μας πέρα από τις προσωπικές μας φιλοδοξίες με γνώμονα το κοινό καλό.
Ελπίζοντας με τη δύναμη της ψήφου σας να μου δωθεί η δυνατότητα να βοηθήσω τα μέγιστα τόσο στην απλή καθημερινότητα του πολίτη όσο και στην υλοποίηση του προγράμματός μας.

Με εκτίμηση

Δημήτριος Γερασίμου Προβολισιάνος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις