Ο Αλέξανδρος Παρίσης ξεσήκωσε τον κόσμο και έδωσε το μήνυμα της νίκης!

Μεγαλειώδης ήταν η προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του νυν και υποψήφιου Δημάρχου Κεφαλονιάς, Αλέξανδρου Παρίση, καθώς ο κόσμος που βρέθηκε στην συγκέντρωση έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα για το ποιο θα είναι αποτέλεσμα της κάλπης.

Ο Αλέξανδρος Παρίσης μοιράστηκε με τον κόσμο, που είχε κατακλύσει από νωρίς το χώρο έξω από το Μουσείο Αργοστολίου, για να παρακαλουθήσει την τελευταία προεκλογική ομιλία του επικεφαλής της Ισχυρής Κεφαλονιάς, υποδέχοντάς τον με ένα θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα, την αγωνία του για το σήμερα και το όνειρό του για το αύριο της Κεφαλονιάς, επίσης μοιράστηκε μαζί τους τις στεναχώριες και τα εμπόδια που συνάντησε στη μέχρι τώρα δημαρχειακή του θητεία.

Ο κόσμος δεν σταμάτησε ούτε για ένα λεπτό να τον χειροκροτεί και να τον επευφημεί για την πορεία του ως Δήμαρχος Κεφαλονιάς, έχοντας να διαχειριστεί μία δύσκολη οικονομική κρίση, με μηδέν χρηματοδότηση από το κράτος και ένα δυσβάσταχτο χρέος που κληρονόμησε από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, αλλά και τις καταστρεπτικές συνέπειες ενός σεισμού.

Στην συγκέντρωση όπως ήταν φυσικό παραβρέθηκαν όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού αλλά και ο τέως νομάρχης Κεφαλληνίας, Διονύσης Λευκαδίτης που στέκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει για μία νέα πενταετία στο τιμόνι του Δήμου. Στην ομιλία είδαμε και πολλούς προσωπικούς φίλους του κ. Παρίση, την οικογένειά του αλλά και πολλά στελέχη του κόμματος.

 

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις