Έγινε η προεκλογική ομιλία της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά Θεόφιλος Μιχαλάτος έκανε την προεκλογική του ομιλία στον χώρο του παλιού ΚΤΕΛ, στην αγορά του Αργοστολίου.

Περιστοιχισμένος από παλιά και νέα στελέχη, υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και πολλούς φίλους της παράταξης δήλωσε ότι, επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο γιατί έχει συμβολικό χαρακτήρα αφού αποτελεί το μέρος από όπου οι νέοι αυτού του τόπου έφευγαν στο παρελθόν για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να αποκτήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό τους, κάτι που η Κεφαλονιά δεν είχε την δυνατότητα να τους παρέχει.

Δυστυχώς με την οικονομική κρίση η μετανάστευση των νέων συνεχίζει να συμβαίνει όχι μόνο στην Κεφαλονιά αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, κάτι για το οποίο θα παλέψει να αλλάξει σε περίπτωση εκλογής του ο κ. Μιχαλάτος, καθώς όπως τόνισε στην ομιλία του: “Η Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά ξεκινά την προσπάθεια από το ίδιο σημείο για να καταφέρει το νησί να δίνει ευκαιρίες και δυνατότητες σε κάθε νέο και σε κάθε νέα, αλλά και για να μπουν οι βάσεις να επιστρέψουν όσοι έφυγαν και να γίνει ξανά η Κεφαλονιά Νησί ζωής”.

aek aek2 aek5 ake4

 

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις