Πρόσκληση για πρόκληση!

Αύριο, 16/5/14, ολοκληρώνεται η προεκλογική μας εκστρατεία με δύο μεγάλες ανοικτές συζητήσεις στο Αργοστόλι. Ποιοι θα συμμετέχουν ως υπεύθυνοι για τη θεματολογία και θα αναλάβουν τις ερωτήσεις; Μα φυσικά όλοι εσείς! Είμαστε “καθαροί”, έντιμοι και πρόθυμοι να λύσουμε κάθε σας απορία και να πείσουμε ακόμη και τους πιο αναποφάσιστους ότι ναι, εμείς ΚΑΙ θέλουμε ΚΑΙ μπορούμε!

Το ραντεβού είναι στις 18:30 στο «Central café», κάτω ακριβώς από το ξενοδοχείο Αίνος και για τους πιο νυχτερινούς, στις 21:30 στο εστιατόριο «Τα διδυμάκια», δίπλα από το camping Αργοστολίου, στο Φανάρι. Ετοιμάστε λοιπόν τα ερωτηματολόγιά σας κι ελάτε για διάλογο και συζήτηση εφ’ όλης της ύλης!

Σας περιμένουμε όλους εκεί!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις