Περιοδεία στον Πόρο πραγματοποίησε η Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά

Ανοίγουμε νέους δρόμους και ξεκινάμε το κοινό μας ταξίδι, ανέφερε ο κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος , υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλονιάς χθες το βράδυ στο πολιτιστικό κέντρο του Πόρου που πλήθος κόσμος προσπάθησε να παρακολουθήσει επί μουσική την ομιλία του, μέσα και γύρω από την μικρή αίθουσα.

Χαιρετάμε που οι υποψήφιοι Δήμαρχοι αντιλήφθην έστω και προεκλογικά την ανάγκη για μια καινούρια ανάπλαση υποδομής για την εξυπηρέτηση των πολιτών, για διάφορες εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, και για διάφορες εκθέσεις για την ανάδειξη του πλούσιου πολιτισμού της περιοχής μας, αποφεύγοντας έτσι την ορθοστασία κάτω από την βροχή ή άλλες συνθήκες.

Οι αναγγελίες του κ. Μιχαλάτου για την περιοχή μας και οι παρατηρήσεις του συμπίπτουν ασφαλώς στα πολυετείς αιτήματα του Σ.Ε.Δ.&.Δ “Οι Πρόννοι” καθώς τα εκφώνησε και η Πρόεδρος Μ. Βαβάση, απαιτώντας να δεσμευτεί για τα όσα αναφέρθηκαν, αν ασφαλώς γίνει Δήμαρχος, καταθέτοντας και εγγράφως όλα τα γνωστά αιτήματα της περιοχής.
Για το άνοιγμα και ελεύθερη διακίνηση αεροπορικών εταιριών του αεροδρομίου ζητήθηκε από συνάδελφο, λέγοντας να σταματήσει το μονοπώλιο .
Αρκετοί συμπολίτες μας πήραν το λόγο για να εκφράσουν διάφορα προβλήματα .
Εμείς ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία, και κάποτε είχα πει ‘’όλοι μαζί μπορούμε ‘’.

Επ/πρόεδρος Γεώργιος Μεταξάς

mixalatos 0011 mixalatos 0021 mixalatos 0141
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις