Παράταση για τις αιτήσεις Νέων Αγροτών

Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός Κεφαλονιάς & Ιθάκης ενημερώνει ότι, με την υπ’ αριθμ. 1234/15.5.14 τροποποιητική απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δόθηκε παράταση μέχρι τις 6 Ιουνίου 2014 στην υποβολή αίτησης για το πρόγραμμα Νέων Αγροτών του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013, που δίνει επιδότηση έως 20.000 ευρώ σε 6.000 δικαιούχους κάτω των 40 ετών εξασφαλίζοντας τα χρήματά τους.

Υπενθυμίζεται ότι, κάθε Νέος Αγρότης έχει την ευκαιρία, με την επίσκεψή του στο πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού στο Αργοστόλι, να ενημερωθεί για όλα εκείνα που χρειάζεται να ξέρει κανείς για να σταθμίσει την τελική του απόφαση: αν μπορεί και αν τον συμφέρει να ασχοληθεί με κάποια γεωργική καλλιέργεια ή και να ασχοληθεί με την κτηνοτροφία ή την μελισσοκομία εντασσόμενος στο Μέτρο 112. «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών».

Για τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Ανδρέας Π. Καλαφάτης, Πρόεδρος Δ.Σ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις