Μεγάλη υποδοχή σε Σάμη και Αγία Ευφημία

Μεγάλη υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Αγίας Ευφημίας στον υποψήφιο Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση, που επισκέφθηκε το πανέμορφο χωριό χθες το απόγευμα στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας.

Άκουσε με προσοχή τα προβλήματα της περιοχής τόσο των επιχειρηματιών όσο και των απλών κατοίκων του χωριού και της γύρω περιοχής που ουσιαστικά ζει από τον τουρισμό. Στη συνέχεια μαζί με τα στελέχη και τους υποψήφιους Δημοτικού Συμβούλους του συνδυασμού του έφτασαν στην Σάμη όπου και εκεί συνομίλησαν με τους κατοίκους με βασικό θέμα φυσικά την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σάμης με την Πάτρα και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί όλο αυτό το διάστημα που μένει κενή η γραμμή.

Με τους εφοπλιστές να μην θεωρούν επικερδή τη συγκεκριμένη γραμμή με αποτελέσμα να μην υπάρχουν αιτήσεις από εταιρείες για την κάλυψη του λιμανιού και την σύνδεσή του με την Πάτρα, πράγμα που δημιουργεί πρόβλημα στην περιοχή που άλλοτε έσφυζε από ζωή.

 

agia1 agia11 agia41 agia51 sami612 sami11 sami411
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις