Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση

Στη κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Κέρκυρας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα 14/5/2014 με μεγάλη επιτυχία η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Την συγκέντρωση προλόγισε ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα του συνδυασμού γιατρός Σπύρος Μανωλάτος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που δημιούργησαν την ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, προκειμένου να συμμετάσχει στις Περιφερειακές Εκλογές της προσεχούς Κυριακής 18/5/2014.

Ακολούθησε η εμπνευσμένη ολιγόλεπτη ομιλία του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας δικηγόρου και πρώην Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Βραδή, ο οποίος ανέλυσε τους στόχους του συνδυασμού, προκειμένου η Κέρκυρα να ανακτήσει την παλιά ανταγωνιστικότητα της στον Τουριστικό τομέα.

Τελευταίος ομιλητής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης πολιτικός μηχανικός και πρώην βουλευτής Κερκύρας Αλέκος Δεσύλλας, ο οποίος αναφέρθηκε στη λαθεμένη απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κερκύρας να στηρίξει με ανακοίνωση του προέδρου της, τον απερχόμενο Περιφερειάρχη, του οποίου το έργο με βάση τα επίσημα στοιχεία των Υπουργείων Οικονομίας και Ανάπτυξης θεωρήθηκε από ανεπαρκές έως ανύπαρκτο. Το παράδειγμα του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κέρκυρας όμως δεν ακολούθησε κανείς άλλος πρόεδρος από τα τρία άλλα Νησιά της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, γεγονός που σημαίνει ότι δεν υπήρξε επίσημη οδηγία από την κεντρική διοίκηση του κόμματος της Ν.Δ.

Στην συνέχεια ο Αλέκος Δεσύλλας αναφέρθηκε επί μακρόν στους τρόπους και τις μεθόδους που η ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ πρόκειται να εφαρμόσει προκειμένου να σταματήσει η συνεχής υποβάθμιση της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ και να προχωρήσει με γρήγορα βήματα στο δρόμο της ταχύρρυθμης ανάπτυξης που θα προσθέσει εισόδημα στους ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας ιδιαίτερα για την νεολαία μας.

Περισσότερα στη σελίδα μας
www.desyllas.gr/κεντρικη-προεκλογικη-συγκεντρωση-2/


Από το γραφείο της Κίνησης Επτανησίων Πολιτών

kentriki_41 kentriki_51 kentriki_91
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις