Προεκλογική ομιλία στους ετεροδημότες πραγματοποίησε ο Θεόφιλος Μιχαλάτος

Την Τρίτη 13 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ζαφόλια» στην Αθήνα,  η κεντρική προεκλογική ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Κεφαλονιάς κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου προς τους ετεροδημότες του Δήμου.

Στην ομιλία παρέστη ο κ. Μίχαλος, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο οποίος  και απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό, δηλώνοντας  ταυτόχρονα την στήριξή του στον κ. Μιχαλάτο. Επίσης  παρέστη και ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης, Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού  της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ καθώς και οι  βασικές προτεραιότητες  για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο κ. Μιχαλάτος, συγκινημένος από τη μεγάλη ανταπόκριση των ετεροδημοτών, μεταξύ  άλλων δήλωσε:

«Γνωρίζω πολύ καλά, τη μεγάλη αγάπη που έχετε για το νησί μας, τη νοσταλγία σας για αυτό. Γνωρίζω ότι πάντα μας σκέφτεστε και κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για μας. Ποτέ δεν μας έχετε εγκαταλείψει.

Πάντα μας στηρίζετε και πάντα βρίσκετε τρόπους να είστε δίπλα μας. Αυτό φάνηκε εξάλλου και τώρα στη μεγάλη δοκιμασία που περάσαμε λόγω των πρόσφατων σεισμών.

Δυστυχώς μέχρι και σήμερα που μιλάμε δεν υπάρχει στο νησί ένα οργανωμένο κέντρο ετεροδημοτών που θα κρατάει σταθερή επικοινωνία μαζί σας που θα σας ενημερώνει για αυτά που συμβαίνουν στο νησί που θα σας συμβουλεύεται.

Είμαι σίγουρος ότι  μπορείτε να μας βοηθήσετε σε πολλά. Είμαι σίγουρος ότι είστε οι καλύτεροι πρεσβευτές του νησιού μας. Είμαι σίγουρος ότι αν ας αξιοποιήσουμε η Κεφαλονιά μας θα δει άμεσα θετικά αποτελέσματα.

Θέλω να ξέρετε ότι εμείς σκοπεύουμε να  δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο Κεφαλονιτών.

Δεν θα αφήσουμε κανένα Κεφαλονίτη αναξιοποίητο, όλοι μπορούμε να  συνεισφέρουμε στο καλό του τόπου μας, στο μέλλον των παιδιών μας.»

Κλείνοντας στην ομιλία του ευχαρίστησε τους ετεροδημότες για τη στήριξη τους και τους προσκάλεσε στις 18 Μαΐου να κατέβουν στην Κεφαλονιά για να αλλάξει το νησί μας σελίδα.

Τέλος στην εκδήλωση μίλησαν ο κ. Σάββας Σαββαόγλου και ο κ.  Θεόδωρος Φλωράτος, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αργοστολίου και Σάμης αντίστοιχα.

Εκ του Γραφείου Τύπου

mixalatos2 mixalatos3 mixalatos5
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις