Περιοδεία σε Μαντζαβινάτα, Χαβριάτα

Την Δευτέρα ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής συνοδευόμενος από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Μποζά Κλημεντίνη, Nεκτάριο Αραβαντινό και Νικόλαο Μαρκάτο, επισκέφθηκαν τα χωριά Μαντζαβινάτα και Χαβριάτα όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους κατοίκους τα θέματα, που αφορούν στην αποκατάσταση των πληγέντων αλλά και την διαχείριση των καταστροφών που προκλήθηκαν όπως και θέματα που έχουν σχέση με την πρωτογενή παραγωγή και τον τουρισμό.

Επισημάνθηκε το έντονο ενδιαφέρον τους, προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης και επέκτασης της αγροτικής παραγωγής, για την επίτευξη καλύτερης τιμής στα παραγόμενα προϊόντα καθώς και για την υλοποίηση του φράγματος Κατωγής ενός λίαν απαραίτητου έργου για την ευδοκίμηση της περιοχής. Επιπλέον ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σωτήριος Κουρής διαβεβαίωσε τους κτηνοτρόφους που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια για την αμέριστη συμπαράσταση και την διαχρονική του στήριξη προς αυτούς, εξαίροντας την σημασία της παραγωγής τους στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και στην οικονομική ανάταση των νησιών μας.
Ακολούθως δεσμεύτηκε μετά από την σχετική επικαιροποίηση του κόστους, να υποβάλλει προς έγκριση την χρηματοδότηση του έργου, κατασκευής του φράγματος Κατωγής.
Επίσης ενημέρωσε λεπτομερώς τους κατοίκους για τις ενέργειες της Περιφέρειας προς τους σεισμόπληκτους, προς όλες τις κατευθύνσεις και σε όλα τα επίπεδα, ενώ τους εξέφρασε το αμέριστο ενδιαφέρον του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και τις προοπτικές υποστήριξης τους, διαδικαστικά και οικονομικά με σκοπό την άμεση επαναφορά της περιοχής, στους φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής .

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις