Θερμή υποδοχή στα Αντυπάτα και στο Φισκάρδο

Με θέρμη και ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τον νυν Δήμαρχο και υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Κεφαλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση, οι κάτοικοι της Ερίσου και συγκεκριμένα στο πανέμορφο και γραφικό χωριό του Φισκάρδου, όπου είχε ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους και να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι απλοί πολίτες και οι επιχειρηματίες της περιοχής.

Αμέσως μετά μετέβηκε στο χωριό Αντυπάτα όπου μίλησε στους ανθρώπους της περιοχής οι οποίοι ανησυχούν για την πορεία της τουριστικής περιόδου με τον δρόμο του Χάρακα να είναι κλειστός λόγω των έργων που γίνονται στην περιοχή πράγμα που δυσκολεύει την πρόσβαση των τουριστών-επισκεπτών του νησιού μας, με αποτέλεσμα οι επιχειρηματίες να αισθάνονται αποκλεισμένοι φοβούμενοι την μείωση των εισοδημάτων τους καθώς οι περισσότεροι ζουν από τον τουρισμό.

 

erisos1 erisos11 erisos31 erisos51 erisos61 erisos71 erisos91 erisos111
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις