Η Άννα Ζαπάντη στηρίζει Θεόφιλο Μιχαλάτο

Οι δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου είναι ιδιαιτέρως σημαντικές τόσο για τον τόπο μας όσο και για το μέλλον των παιδιών μας.

Ως ενεργός πολίτης και ήδη εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος Αργοστολίου αποφάσισα να θέσω εκ νέου υποψηφιότητα.

Σε μια εποχή όπου η κρίση έχει γίνει συνώνυμο της καθημερινότητας, οι βασικές ανάγκες έχουν μετατραπεί σε πολυτέλεια και η οικονομία καταρρέει, θα πρέπει να ανθίσει μια παράλληλη “οικονομία” στηριγμένη στην ανθρωπιά, την προσφορά, την αλληλεγγύη και την αγάπη για τους συνανθρώπους μας.

Πιστεύω ότι η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ με επικεφαλή το Θεόφιλο Μιχαλάτο μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας και να βοηθήσει ουσιαστικά τους συμπολίτες μας.

Σας καλώ να συμπορευτείτε με μας και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το νησί μας σε ΝΗΣΙ ΖΩΗΣ.

Σας ευχαριστώ

Άννα Ζαπάντη

Υποψήφια
Δημοτική Σύμβουλος Αργοστολίου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις