Επίσκεψη στην Πυροσβεστική πραγματοποίησε η Ισχυρή Κεφαλονιά

 Επίσκεψη στην Πυροσβεστική πραγματοποίησε σήμερα το πρωϊ ο υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης μαζί με στελέχη του συνδυασμού του και υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους άντρες και τις γυναίκες που απαρτίζουν το Πυροσβεστικό Σώμα του νησιού μας και υπερβάλλουν εαυτό σε κάθε περίπτωση ανάγκη που παρουσιαστεί, και να ακούσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Εκτός όμως από την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι Πυροσβέστες με μπροστάρη πάντα τον Διοικητή Μιλτιάδη Τετενέ προσφέρει και φιλανθρωπικό έργο, όπως οι δύο ποδοσφαιρικοί αγώνες που πραγματοποιήθηκαν για την συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών των δύο ειδικών σχολείων της Κεφαλονιάς αλλά και η αναδάσωση που έγινε πριν από ένα μήνα περίπου στον Άγιο Κωνσταντίνο μία κίνηση αγάπης και σεβασμού προς το περιβάλλον.

pyr1 pyr31 pyr41 pyr51
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις