Καταπληκτική η συγκέντρωση της Ισχυρής Κεφαλονιάς στον Πόρο

Καταπληκτική συγκέντρωση χθες το βράδυ με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση, στο τουριστικό Περίπτερο του Πόρου ‘’Ηρακλής’’, που οργάνωσε ο κ. Νώντας Κουστουμπάρδης με την βοήθεια των τοπικών υποψηφίων.
Η αίθουσα και ο εξωτερικός χώρος είχε γεμίσει από πλήθος κόσμο, εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της νεολαίας, που με μεγάλο ενδιαφέρων παρακολούθησαν την ομιλία, σε μια φιλική ατμόσφαιρα , ο κ. Παρίσης ανέφερε αναλυτικά τα πεπραγμένα, αλλά και τα θετικά για το αύριο γυρίζοντας μια καινούρια σελίδα.
Ο κ. Κουστουμπάρδης ανέφερε τα προβλήματα γενικά της περιοχής μας. Με ειλικρίνεια και από ψυχής μίλησε ο κ. Λυκούδης καταθέτοντας προοδευτικές ιδέες που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν στο Νησί μας ,
καθώς οι ιδέες που κατέθεσαν τα νέα παιδιά χειροκροτώντας θερμά από το πλήθος .
Ο επ/πρόεδρος του Σ.Ε.Δ.&.Δ., οι Πρόννοι Γ. Μεταξάς ανέφερε τον προβληματισμό και τα έργα που παραμένουν στο ‘Θα’ επί εικοσαετίες, καταθέτοντας αναλυτικά τα γνωστά αιτήματα της περιοχής μας όπως την Μαρίνα του Πόρου, τον δρόμο της Άτρου, Αρχαιολογία, και άλλα πολλά.

Γεώργιος Μεταξάς

1 parisis 0491 4parisis 0411 7 parisis 0611
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις